In urma cu o luna de zile am solicitat administratorului blocului in care locuiesc sa cheme vidanjera sa desfunde canalizarea ,au venit cei cu vidanjera si au spus ca este sparta teava .Problema este ca locuiesc la parter intr-un bloc construit in2005 si care nu are pivnita ,ulterior discutand cu administratorul sa vad ce solutii a gasit pentru ca totusi apa se infiltreaza sub bloc ,ea n u mai curge in canalizare, mi-a spus ca singura rezolvare e sa sparga la mine in bucatarie.Pai ,nu sunt de acord cum asa hop top vine sa-mi faca o gaura in bucatarie nu tu sedinta .nu tu chemat pe cineva in masura sa spuna pe unde e crapata teava de ce nu incepe cu sapaturile de la canalizare pana la nivelul blocului si apoi sa-mi sparga mie , si apoi reparatiile din interiorul bucatariei mele cine le suporta .As dori sfaturi .
@nico_ar
Daca s-a constatat ca este sparta coloana in dreptul apartamentului dvs.,sunteti obligata sa permiteti remedierea. Asociatia va suporta toate cheltuielile necesare aducerii la starea dinaintea interventiei in bucataria dvs.
Asociatie vecini
misimihai
buna ziua, sa infundat canalizarea am chemat mai multi instalatori,toti au avut acelasi verdict--se schimba teava de la iesire vana pina la coloana principala ... (vezi toată discuția)