avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie vecini

buna ziua, sa infundat canalizarea am chemat mai multi instalatori,toti au avut acelasi verdict--se schimba teava de la iesire vana pina la coloana principala ,problema e ca legatura se face sub nivelul podelei adica pt remediere trebuie spart in baie la vecinul de jos -el nu este de acord -am spus ca platesc toate cheltuielile cu inclusiv reparatia (nu e el de vina ca sa infundat teava unde intra in coloana principala) asociatia zice ca nu se baga este teava mea(impropriu spus) ce pot sa fac cui sa ma adresez ,daca nu repar ( o fac in primul rand pt mine) il voi inunda si atunci e alta dandana rog un sfat multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2017
misimihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: misimihai , utilizator 12:15, 20 Octombrie 2017
Cred ca se repara de la dvs din podea....doar nu sparge tavanul vecinului.Va sparge podeaua si repara.
nu merge se racordeaza undeva la 60 cm sub nivelul podelei degeaba imi sparge tot zidul la mine tot nu ajunge jos la imbinare
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca atunci cand s-au montat tevile,s-au montat pe tavan si nu in podea! Sunteti sigur ca este vorba de 60 cm?Mi se pare cam mult....din ce este blocul??
Vorbiti si cu presedintele blocului,poate a mai avut situatii de genul asta.
Dpdv legal notificati vecinul prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire despre situatie si specificati ca, daca il inundati pagubele il privesc deoarece refuza sa permita accesul.
ok multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parti comune ? danican danican Buna ziua ! Sunt confruntat cu o situatie ciudata...in blocul nostru , de tip vechi , atipic , teava de scurgere de la cada trece , spre conducta ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere vana... cine plateste? cme2097 cme2097 Buna ziua, vecina de sub mine se plange ca i se imbiba tavanul cu apa, de la scurgerea mea de la vana. Am fost la ea, am constatat problema. Am chemat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! stau la bloc,iar sub mine s-a mutat recent o persoana ... Ana-maria11 Ana-maria11 Buna ziua! Stau la bloc,iar sub mine s-a mutat recent o persoana care s-a apucat de renovari. A constatat ca de la tevile de scurgere ce vin din apartamentul ... (vezi toată discuția)