avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale procedura faliment
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

procedura faliment

Buna ziua, am o intrebare care mie mi se pare un pic puerila, dar vreau sa fiu sigura. In cazul in care un furnizor a cerut declararea falimentul unei societati, datorita neplatii unor creante, in cazul platii acestor creante inainte de data citatiei la tribunal, ce se intampla? se va declara nula cererea de declarare a falimentului pentru lipsa obiectului cererii, sau care este procedura care va fi urmata?

Va multumesc ca existati. sunteti cu adevarat de cel mai mare folos.

Maria
Cel mai recent răspuns: ELENA Enache , Consilier juridic 19:59, 25 Septembrie 2008
Da, daca creantele au fost achitate,cererea nu mai are suport.=D>
multumesc :D
Va duceti la tribunal la data fixata in citatie si cereti respingerea aactiunii deoarece creanta a fost achitata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment iancu123 iancu123 ce se intampla cu un fost administrator de firma, care a fost obligat printr-o hotarare definitiva sa plateasca din averea personala, datoriile firmei aflate ... (vezi toată discuția)
Cerere de intrare in faliment jblt jblt Buna ziua, va rog, daca se poate sa ma lamuriti cu o problema: - trebuie sa fac o cerere de intrare in faliment, am inteles ca nu este o cerere tip, catre ... (vezi toată discuția)
Contestatie insolventa. Imparatul Imparatul Am primit o citatie pentru insolventa. Firmea mea are datorii la stat de vreo 48.000 ron. Mi s-a atasat de la Tribunal si un raspuns prin care pot face ... (vezi toată discuția)