avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cu instalatie de gaze care trece prin curtea unui vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cu instalatie de gaze care trece prin curtea unui vecin

in cazul unei cumparari de casa,cu instalatie de gaze care trece prin curtea unui vecin,acesta poate sa interzica noului proprietar sa foloseasca acest bransament si sa-l oblige sa gaseasca alta solutie de bransare?
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 20:14, 3 Noiembrie 2011
da o poate face, in masura in care i-ar afecta unul din elementele constitutive ale dr. de proprietate ori iar pricinui un prejudiciu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa-ti ceara vecinul orice suma de bani daca solutia de ... bros bros Poate sa-ti ceara vecinul orice suma de bani daca solutia de bransare la gaze pentru casa ta este din bransamentul lui deja existent? Vecinul este ... (vezi toată discuția)
instalatie de gaze care trece prin curtea unui vecin cernatnicu cernatnicu BUNA ZIUA........eu am un vecin din anul 2008,cand am cumparat o casa.Vecinul are gard comun cu o alta vecina.Teava mea de gaze trece prin curtea vecinului din ... (vezi toată discuția)
Bransament gaze - casa ilfov TiberiuPl321 TiberiuPl321 Bransament Gaze Ilfov Buna ziua, Pt bransarea unui al2lea imobil la gaze, care nu se poate bransa direct la conducta magistrala pt ca soseaua a fost ... (vezi toată discuția)