avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEME CU VECINUL LA TERMOIZOLATIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEME CU VECINUL LA TERMOIZOLATIE

Buna ziua,de fapt problemele pe care le am cu acest vecin,au aparut in momentul in care am inceput sa construiesc casa,deoarece eu am ridicat P+1+M si in felel acesta i-am cam luat soarele care-i mai batea prin "curtea" lui.
Am sa va scriu cateva dintre problemele pe care le am cu acest vecin :
1.In momentul cand am facut gardul,pe parte lui ,nu m-am inteles cu el si l-am facut exact de unde incepe terenul meu inspre interior...ok. nu m-a deranjat ,asta este.L-am scapat de toate sarmele si gunoaiele pe care le avea si le are prin curte.
Dar omu' ce-a facut ?=D>....si-a sprijinit toate ciurciubotele pe gardul meu!
Este corect asa?Ce ar trebui sa fac?
2.Bineinteles ca are si niste hornuri,iar cand da drumul la centrala,dumnezeu stie ce baga acolo...pantofi,sandale,cauciucuri se produce un fum greu de suportat,iar daca stai 15 min.in curte hainele iti miros de parca ai lucra in mina!X-(..Solutie?
3.Am izolat toata casa si acum mi-a ramas parte laterala intre mine si el.
Distanta dintre gard si casa pe partea aceea este de 1.20m(am distante fata de toti vecinii,nu sunt pe hotar cu nimeni),dar de la inaltimea gardului de beton de 1.90m,casa iese in consola si se apropie de gard la 30 cm...buunnn.
Precizez ca pe acea parte nu am ferestre...deci totul este in regula.
Problema mare este ca nu vrea sa lase echipa de constructori,sa depaseasca in aer 30cm,de la gard spre el,iar din aceasta cauza echipa nu poate monta schela(la mine in curte,cu extensie de la 2m, 30cm in spatiul lui.)
Ce pot face in cazul acesta,este cumva ilegal daca depasesc spatiul aerian?
Tinand cont ca nu am cu cine sa discut,l-am lasat in pace si mi-am vazut de treaba,dar aceasta ultima problema pe care o am cu el a umplut paharul.
Ce sfaturi imi dati visavis de acest zidar,sudor,faiantar sau ce-o fi el:(?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 21:19, 3 Noiembrie 2011
SA APELATI LA UN AVOCAT SI SA IL DATI IN JUDECATA... :)
asta daca nu veti reusi pe cale amiabila...sa va intelegeti sens in care sa ii explicati ce va deranjeaza ...si mai ales cum se poate remedia problema pentru a nu ajunge la un proces in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, ... ipso ipso Buna ziua. Detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, dar nu am nimic construit pe el, deci nu locuiesc acolo. Terenul se afla in intersectie, in ... (vezi toată discuția)
Limita de proprietate ianuarie ianuarie Buna ziua Am un vecin la casa care si-a construit casa si a lasat doar distanta minima de 60 cm pana la limita proprietatii. Eu as vrea sa construiesc un ... (vezi toată discuția)
Vecinul demoleaza gardul.va rog sa ma ajutati. Maria161 Maria161 Buna ziua.Am o problema mai dificila.Acum doi ani am primit de la parinti un teren pe care am inceput sa construim.In vecinatatea noastra din stanga uitandu-ne ... (vezi toată discuția)