am fost angajat la CAP in meseria de muncitor zootehnist , mentiune ionscrisa in cartea de munca , dar CAP s-a desfiitat in anul 1990 , arhiva fiind la Primarie. in perioada 1986-1990 .conform ordinului 50 /1991 art 174 personalul muncotor zootehnist care a lucrat la fiurajarea animalelor beneficiaza de grupa doi de munca.am vrut sa fac cerere de obtinere a unei adeverinte de grupa de munca de la Primaria unde a fost CAP -UL dar inspectorul de personal si jurista au spus faptul ca nu sint competenti sa emita o astfel de adeverinta ,desi angajatorul a fost VECHIUL cap , ARHIVA ESTE LA pRIMARIE DAR MOTIVEAZA CA NU SINT EI ADICA pRIMARIA COMPETENTA SA EMITA O ASTFEL DE ADEVERINTA. CE SA FAC / CINE POATE ATUNCI EMITE ADEVERINTA ?
deci nu ati facut cerere,dupa cum se intelege din ce ati scris, aceasta greseala va costa nervi ... f a c e t i cererea ,inregistrati-o sau trimiteti prin posta cu A.R. -conf.de primire-la primarie , asteptati raspunsul in termen legal si daca nu raspunde sau nu va satisface raspunsul la cerere " in care sa solicitati expres ce vreti ,si inteleg , sa spuna ca ati fosat muncitor zootehnist la ingrijirea animalelor ( probabil ati avut sarcini de serviciu date ) apelati la instanta de judecata pentru abligarea primariei sa elibereze adeverinta legala , fo;osind arhiva CAP.
Drept, mostenire
olghi
buna ziua
va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare:
bunicul meu la lista de recesamant din anul 1941stapanea 2500mp curte si teren ... (vezi toată discuția)