avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... adeverinta grupa de munca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

adeverinta grupa de munca

am fost angajat la CAP in meseria de muncitor zootehnist , mentiune ionscrisa in cartea de munca , dar CAP s-a desfiitat in anul 1990 , arhiva fiind la Primarie. in perioada 1986-1990 .conform ordinului 50 /1991 art 174 personalul muncotor zootehnist care a lucrat la fiurajarea animalelor beneficiaza de grupa doi de munca.am vrut sa fac cerere de obtinere a unei adeverinte de grupa de munca de la Primaria unde a fost CAP -UL dar inspectorul de personal si jurista au spus faptul ca nu sint competenti sa emita o astfel de adeverinta ,desi angajatorul a fost VECHIUL cap , ARHIVA ESTE LA pRIMARIE DAR MOTIVEAZA CA NU SINT EI ADICA pRIMARIA COMPETENTA SA EMITA O ASTFEL DE ADEVERINTA. CE SA FAC / CINE POATE ATUNCI EMITE ADEVERINTA ?
Cel mai recent răspuns: szabodoinitadoina , utilizator 14:12, 4 Noiembrie 2011
deci nu ati facut cerere,dupa cum se intelege din ce ati scris, aceasta greseala va costa nervi ... f a c e t i cererea ,inregistrati-o sau trimiteti prin posta cu A.R. -conf.de primire-la primarie , asteptati raspunsul in termen legal si daca nu raspunde sau nu va satisface raspunsul la cerere " in care sa solicitati expres ce vreti ,si inteleg , sa spuna ca ati fosat muncitor zootehnist la ingrijirea animalelor ( probabil ati avut sarcini de serviciu date ) apelati la instanta de judecata pentru abligarea primariei sa elibereze adeverinta legala , fo;osind arhiva CAP.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grupa de munca naghiioan naghiioan am o problema referitor la incadrarea în grupa de munca pentru perioada anterioara anului 1989(1980-1989) conform punctului 15 din Ordinului 50/1990 al ... (vezi toată discuția)
Am probleme cu dosarul de pensionare. in adeverința pentru grupa ... GigiH GigiH Am probleme cu dosarul de pensionare. In adeverința pentru grupa adoua imi scrie: \"Temeiul juridic al incadrarii in grupa a doua il reprezinta scrs. MMPS ... (vezi toată discuția)
Drept, mostenire olghi olghi buna ziua va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: bunicul meu la lista de recesamant din anul 1941stapanea 2500mp curte si teren ... (vezi toată discuția)