avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce pot face daca am fost inselata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce pot face daca am fost inselata

Buna ziua,am vindut unui coleg de servici,un autoturism cu plata in rate.Am facut un contrcat de vinzare cumparare cu plata in rate la avocata mea.In contract a fost stipulat ca nu poate instraina autoturismul pina nu il achita.Dupa ce mi-a achitat 2000 euro,acesta nu a mai achitat nici un ban conform contractului iar autoturismul nu il mai are,respectiv l-a dat la camatari (asta este ceea ce cred eu,cert este ca nu il mai are...).Ce pot face eu in aceasta situatie,avind in vedere ca am fost inselata si cred ca individul nu are nici un bun pe numele sau,astfel incit in cazul unui proces,nu am ce sa mai recuperez...daca nu am ce sa mai recuperez de la el,poate fi condamnat?Va face puscarie?El se lauda la colegii lui de servici ca a consultat la rindul lui un avocat si ca acesta i-a spus ca nu am ce sa-i fac...In acest caz,nu pot sa nu ma intreb :oare chiar asa sa fie?Se poate asa ceva,sa fim inselati de semeni de-ai nostri si sa nu putem face nimic,decit sa acceptam ca am fost inselati si atit?Va multumesc pentru atentie si anticipat pentru raspuns.Cu deosebit respect,
Florina Maria Florea
Cel mai recent răspuns: Roxana83 , utilizator 15:00, 4 Noiembrie 2011
Bineinteles ca exista solutie, chiar daca nu dispune de bunuri are venituri care pot fi poprite, angajati un avocat care sa va ajute, va puteti folosi de contractul de v-c, daca aveti un inscris aveti o dovada.
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns.Lucram in Aeroport amindoi insa nu in cadrul aceleiasi firme.Acum si-a luat medical,il tot prelungeste si intentioneaza sa demisioneze.Se lauda la colegi ca se va angaja fara acete tocmai pentru a nu i putea eu face nimic...
Conform contractului masina va revine , deci va duceti la politie cu datele masini si contractul si cereti sa gaseasca bunul , faceti o hartie inainte de toate cu recomandare de primire prin care il anuntati ca are termen de 5-15 zile sa aduca bunul din contract , sigur nu-l aduce si apoi politie , acolo sigur ii vor face o incadrare penala pentru instrainare bun fara a fi proprietarul masini , iar masina o vor gasi in trafic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera banii???? arcopal arcopal Buna ziua, am hotarare definitiva si irevocabila pentru o suma mare de bani de la o anumita persoana( aproximativ 10.000 E). Dar,intre timp acea persoana a ... (vezi toată discuția)
Impozit auto maneas maneas buna seara!in anul 2003 am vindut o masina unei persoane,care la rindul ei a revindut-o s.a.m.d.intre timp,mi-am mutat domiciliul de la oras la tara,continuind ... (vezi toată discuția)
Vanzare bun dobandit in timpul casniciei iulian56 iulian56 1) Sunt in divort cu sotia mea si in cercetare penala la cererea sa ptr urmatoarele; In timpul casatoriei am cumparat pe numele meu un autoturism cu banii ... (vezi toată discuția)