avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna. Tata a cumparat imobilul de la stat si vrea sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna. Tata a cumparat imobilul de la stat si vrea sa vanda. Are dreptul?

Am si eu o problema. Casa unde stau momentan ne-a fost data in chirie de la stat ,eram pe contractul de inchiriere ,eu ,sora ,fratele si tatal ! Dar intre timp tatal a cumparat casa ,iar pe contractul de vanzare-cumparare..este numai el. Iar noi nu am semnat/facut nimic ca sa fim scosi de pe contract. Este normal ? Va multumesc.#-oX-(X-(
Cel mai recent răspuns: simpaticK , utilizator 15:28, 7 Noiembrie 2011
dv. sunteti majori?
Da,toti suntem. Cand am fost pe contractul de inchiriere,eram minori,tatal divortand de mama si castigand custodia noastra.
si devreme ce tatal dv a cumparat casa (banii insemnand ca i-a achitat el) mi se pare normal sa fie el proprietarul.
Oricum, dv. il veti mosteni...
Pai vi se pare normal sa ne scoata de pe contract? asa din senin ... si "afara toata lumea ca o vand"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil mostenit- datorii la intretinere- vanzare fara acordul unui mostenitor? nykolla nykolla Buna ziua Am si eu o nelamurire...dupa moartea mamei mele,dupa ce sa facut succesiunea la un apartament de 2 camere am devenit coproprietar impreuna cu sora ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare gesy gesy Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsul la aceasta intrebare: Daca tatal meu inainte sa moara ( mama mea inca traieste), i-a semnat un contract ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament unde exista uzufruct viager persoana cu schizofrenie Terry84 Terry84 Buna ziua , in urma cu mai multi ani am avut un contract cu bunica mea de vanzare cumparare cu uzufruct viager si drept de intretinere . Dupa moartea bunicii ... (vezi toată discuția)