problemele privind aceasta chestiune de mancat ficatii reciproc au aparut din ziua ultimei infatisari cand amiesit din sala de sedinta si mi-a facut promisiunea ca voi vea numai probleme, eu obisnuiesc sa merg cu fetita in provincie la parintii mei lui nu-i convine ca nu ma poate supraveghea, ceea ce nu am precizat a fost faptul ca atat el cat si cativa prieteni de-ai lui imi supravegheaza masina si intrarea in bloc ca sa vada unde si cand plec cu cine, am fost la politie si comisarul de serviciu si politistul de proximitate mi-au spcasolutia est o plangre penala cre duce la un alt proces si am refuzat pentru ca nu vreau sa imi petrec toata viata in tribunale. intrebare daca fa apel ce trebuie sa scriu in cerere ici cu programul de vizitare dat de instanta nu sunt de acord pentru ca fetita tot timpul ar fi pe drumuri si de craciun si de paste si de ziua ei, nu pot sa imi inchipui ce a gandit instanta cand a spus an par prima zi de craciun si de paste an impar a doua zi de craciun si paste adica copilul va sta pe drumuri daca vreau sa merg la munte sau la mare ce fac ma intorc ca trebuie sa ii acord tatului drept la vizita... da domiciliul este stabilit la mine
~ final discuție ~