avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... interventii la instalatia de gaz in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

interventii la instalatia de gaz in apartament

s-a facut verificarea la instalatia de gaz in apartament.Daca s-a constatat ca trebuie montat un racord si un robinet de gaz omologat cine are obligatia sa le schimbe? Are asociatia de proprietari dreptul sa trimita o anume firma agreata de ea sa-mi inlocuiasca racordul si robinetul ,sau e la latitudinea mea sa-mi aleg firma,autorizata de altfel,sa efectueze o asemenea lucrare,tinand cont ca poate as gasi materiale si cost al manoperei mai convenabil.Sunt obligat sa accept interventia firmei propusa de administratia blocului?
carol_lorac a scris:

Alex_Munteanu a scris:

Racordul si robinetul va apartin, le schimbati cu cine doriti. Conducta este comuna.

obligatoriu se vor inlocui piese respective cu o firma firma autorizata ANRE pe domeniul gazelor ... asociatia comite un abuz prin impunerea domeniul gazelor si trebuie sa va dea certificat de garantie pentru aceasta operatiune

rectificare ...
asociatia comite un abuz prin impunerea unei persoane sau firme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz administratie locatari titiC titiC unde pot sesiza un abuz a administratiei de bloc care mi-a impus si schimbat totodata unele materiale la instalatia de gaz (furtun si robinet) din apartament ... (vezi toată discuția)
Cine este proprietarul tevii de gaz eugcon eugcon Buna ziua, stau la bloc si am avut o problema la teva de gaz de la mine din apartament. Am sunat la Distrigaz si au inchis gazul pe toata scara, in ... (vezi toată discuția)
Detectoare de gaz montate fara respectarea procedurilor din ordinul anre 179/2015 Octavia Turbatu Octavia Turbatu AGP a hotarat montarea detectoarelor de gaze cu firma [i][este interzisa nominalizarea de firme sau persoane][/i]. La oferta prezentata s-a cerut negocierea ... (vezi toată discuția)