avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte de vanzare cumparare

Va rog daca puteti sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare.....pot solicita o copie dupa un act de vanzare cumparare a unui vecin de-al meu? sunt intr-un conflict cu unul din vecini, care vrea sa-mi ia o parte din curte si as vrea sa stiu daca pot obtine o copie de la acest act de vanzare cumparare ca sa vad cati metri patrati de teren are el in act pentru a putea demonstra cu un act in plus ca acea bucata de curte imi apartine.multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: norocel1 , utilizator 20:17, 4 Noiembrie 2011
Nu, nu puteti. Trebuie ori sa fiti parte in act, ori sa aveti calitatea de avand-cauza: succesor universal, cu titlu universal, cu titlu particular sau creditor chirografar.
ms de raspuns.nici daca ajung in instanta cu procesul nu se poate solicita aceasta copie?dar sa vad cati metri sunt trecuti in cartea funciara(tot la el) am dreptul?

instanta poate cere, nu dvs...extras de informare de CF nu puteti cere decat daca justificati un interes...
pai asta ar fi interesul sa demonstrez ca acel teren este al meu.adica eu am titlu de proprietate , am cadastru, actele casei dar acest vecin nu stie ca eu posed acest titlu de proprietar(casa este a parintilor mei decedati) in original la fel ca si celelalte acte;el are o copie a unui titlu de proprietar-emis pe numele parintilor mei-dar aceasta copie este FALSA(repet el nu stie ca eu am originalul titlului).si daca as putea sa obtin din CF metrii de pe proprietatea lui ar fi un act in plus cu care mi-as demonstra dreptatea;eu vreau sa "ma acopar" cu acte nu cu martori si alte chestii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune cumparare casa` andreifor andreifor Buna seara, acum 2 zile parintii mei au cumparat o casa cu un teren de 850 de metri patrati fara sa stie ca in n acte suprafata este de 250 de metri diferenta ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie elicopter sa intru in casa?vecinul a furat drumul shaqmat shaqmat Am si eu o intrebare, nu stiu daca imi puteti raspunde, dar.Am cumparat un pamant acum doi ani si anul acesta am inceput sa construiesc casa,dupa ce am primit ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe legea 18/1991, cu stersaturi si modificari. Maya Marin Maya Marin Poate ma puteti ajuta cu un sfat. Va multumesc anticipat ! Tatal meu a primit Titlul de Proprietate de la Primarie cu stersaturi si modificari. Intrebarea ... (vezi toată discuția)