avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea acordului de primire in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea acordului de primire in spatiu

Cu cativa ani in urma am primit in spatiu pe un prieten (stiu,am gresit si acum am probleme din cauza asta),care vroia sa-si faca carnetul de conducere in localitatea unde locuiesc eu.El practic nu a locuit la mine niciodata,locuieste la serviciu unde are o camera,dar unde nu putea sa-si faca adresa de buletin.Deci de plata unei chirii nici vorba.Acum dupa 7 ani i-am cerut sa-si schimbe adresa de la mine din mai multe motive:pe langa neintelegerile cu el e posibil sa scot la vanzare casa.As dori sa stiu cum pot face sa-l scot de la mine din spatiu,diin cate stiu atunci am complectat un formular de primire in spatiu.La un moment dat am citit pe undeva ca se poate face o anulare a acordului de primire in spatiu,dar cei de la evidenta populatiei (acum mutati la primarie) mi-au spus ca nu exista asa ceva si nu pot face nimic.Va multumesc.

PS:As dori pentru inceput un sfat legat de ce ar trebui sa fac inainte de a ajunge si in instanta si daca totusi se ajunge in instanta ce sanse am pentru al forta sa-si schimbe domiciliul.
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2008
SonyEric, utilizator
Cel mai recent răspuns: emanuel1968 , utilizator 20:34, 2 Decembrie 2008
Buna ziua,
As dori si eu sa stiu cum se poate face sa se anuleze acordul de primire in spatiu, deoarce am ajutat si eu un prieten si acuma vad ca deja imi vin amenzi de ciruculatie (avand in vedere ca el si-a luat si permisul pe adresa din buletin) si a inregistrat/inmatriculat si o masina pe adresa mea. NU se poate face nimic ca sa nu poata sa se mai intample asa ceva?
Adica acuma eu trebuie ne-aparat sa stau cu el pe cap 10 ani? (fictiv pe cap, pentru ca el nu a locuit la adresa din buletin nici macar 1 zi).
Va multumesc
thelast a scris:

Buna ziua,
As dori si eu sa stiu cum se poate face sa se anuleze acordul de primire in spatiu, deoarce am ajutat si eu un prieten si acuma vad ca deja imi vin amenzi de ciruculatie (avand in vedere ca el si-a luat si permisul pe adresa din buletin) si a inregistrat/inmatriculat si o masina pe adresa mea. NU se poate face nimic ca sa nu poata sa se mai intample asa ceva?
Adica acuma eu trebuie ne-aparat sa stau cu el pe cap 10 ani? (fictiv pe cap, pentru ca el nu a locuit la adresa din buletin nici macar 1 zi).
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de donație, sau ce soluție ar fi potrivită ca să protejez apartamentul mamei de sora mea și de fratele ei? ionica3727 ionica3727 Buna ziua, apelez din nou la competentele d-voastra. Am urmatoarea problema: mama detine un apartament cu 3 camere, in acel apartament locuiesc sora mea si ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu intrebare tzeus tzeus Buna ziua, As avea o intrebare. Daca eu si sotia mea luam pe cineva in spatiu, iar mai tarziu unul dintre noi moare se poate vinde apartamentul daca ... (vezi toată discuția)
Evacuare din spatiu ionut321 ionut321 Buna seara! Ce demersuri sunt necesare pentru a evacua pe cineva din spatiu? chiar si prorpiul fiu. Acesta nu mai locuieste la mine de 3 ani s-a mutat in alta ... (vezi toată discuția)