Sincer nu stiu ce sa zic , modificarile nu sunt chiar atat de multe , cine stapanea vechiul cod civil , nu o sa aiba mari probleme cu noul......iar in cazul in care o sa cada multi , e posibilitatea sa se organizeze inca un examen la fel ca cel din 2011 februarie , deci ...........spor la invatat ! :)
acum trebuie sa apara codul adnotat scris de Dl Terzea , iar prin februarie , martie trebuie sa apara cartea scrisa de Dl Boroi , deci materiale ..........ar cam fi...........pe langa acestea sunt multe carti aparute deja , pe contracte , etc , materiale , cam sunt .....deci , spor la invatat.....:):coffee:
acest topic l am creat din greseala la sectiunea anterioara ,iar topicul a fost mutat de admin la aceasta sectiune , dar va propun sa discutam in topicul INM 2012 - DREPT CIVIL .........Thanks '
As dori un raspuns al unei persoane avizate, adica in cunostiinta de cauza. Ma intereseaza daca au mai aparut ceva modificari la codul de procedura penala respectiv civila, odata cu aparitia noilor coduri?? Ma refer daca a mai fost modificat ceva dupa modificarile aduse de mica reforma. Repet ma intereseaza numai la proceduri....Ca ma pregatesc de un examen si sa nu mi pierd timpul invatand chestiuni abrogate...multumesc aniticipat.