avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM 2012 - Drept Procesual Penal
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM 2012 - Drept Procesual Penal

Spor la invatat ! :luck::coffee:
Cel mai recent răspuns: Csorin , utilizator 09:32, 8 Noiembrie 2011
a studiat cineva pana acum din "Anastasiu Crisu-iulie 2011"...ce parere aveti?...eu zic ca este principalul material ptr admiterea din 2012 cu toate modificarile la zi
As dori un raspuns al unei persoane avizate, adica in cunostiinta de cauza. Ma intereseaza daca au mai aparut ceva modificari la codul de procedura penala respectiv civila, odata cu aparitia noilor coduri?? Ma refer daca a mai fost modificat ceva dupa modificarile aduse de mica reforma. Repet ma intereseaza numai la proceduri....Ca ma pregatesc de un examen si sa nu mi pierd timpul invatand chestiuni abrogate...multumesc aniticipat.
doru2032 a scris:

a studiat cineva pana acum din "Anastasiu Crisu-iulie 2011"...ce parere aveti?...eu zic ca este principalul material ptr admiterea din 2012 cu toate modificarile la zi

eu citesc din Udroiu , ma gandeam sa i mi cumpar si cartea precizata de tine , dar cred ca o sa raman pe udroiu si neagu , eu citesc mai mult carti de la sala de lectura , daca o sa o vad pe acolo , probabil o sa ma uit si prin ea , am auzit ca e interesanta...........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materiale de studiu aleb aleb Salut tuturor! Eu am terminat anul acesta la UBB Cluj si vreau sa ma pregatesc pentru examenul de anul viitor. Am tot auzit discutii despre autorii agreati in ... (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)