avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Care este taxa de timbru in cazul unei plangeri ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Care este taxa de timbru in cazul unei plangeri contraventionale?

Buna ziua. Doresc sa fac o cotestatie la o amenda de 1000 ron si doresc sa stiu care este taxa de timbru.
Multumesc
Nici o taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in instanta a unui pv c.liliana c.liliana buna ziua , am inteles ca daca fac contestatie in instanta a unui pv nu trebuie sa platesc taxele judiciare de timbru . voi tb sa suport alte cheltuieli ? ... (vezi toată discuția)
Munca nedeclarata dpdv celui care o presteaza mccurta mccurta Buna ziua. Inteleg ca exista o amenda de la ITM de 500-1000 ron, dar in afara de asta mai exista si alte sanctiuni ? de genul trebuie sa plateasca taxele ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru si cautiune recurs gdfgdf gdfgdf Buna ziua, Doresc sa declar recurs intr-un dosar privind contestarea unui proces verbal de amenda de 5000 de lei. Din ce am citit, conform art 486 NCPC ... (vezi toată discuția)