Buna ziua draga forum, apelez si eu la voi ptr ca am o nedumerire in legatura cu revista aceasta.Vedeti voi am primit de la ei niste mail-uri cu diverse chestii cum ar fii "codul dumneavoastra ptr extragerea de 2000 de euro" ptr o saptamana apoi am primit alt email cu o extragere speciala ptr o masina (nu mai stiu ce tip si nu cred ca este relevant) Apoi astazi m-am trezit cu 2 numere din revista si cu o factura care imi spune ca trebuie sa platesc un abonament de 1 an la revista.Eu eram la lucru cand au venit cele 2 plicuri,dar mama mi-o spus ca nu o semnat nimica la primirea celor 2 colete ...doar au venit pur si simplu.
Acuma le-am trimis email la redactie cum ca o fost o neintelegere dar nu mi-a raspuns nimeni.Urmeaza sa-i sun in cel mai scurt timp.Sfatul prietenilor o fost sa nu platesc nimic din moment ce nu am semnat ptr abonament.Voi ce parere aveti?
Acelasi sfat. Nu platiti daca nu ati solicitat abonament. Trimiteti-le si o sesizare scrisa, prin posta. este mai usor de dovedit decat continutul unui email.
In cazul in care vor refuza sa renunte la plata facturii si nu vor recunoaste ca a fost o greseala, faceti plangere si la ANPC.
Ajutor !!!!
EuMihai
Buna ziua la toata lumea,
Eu lucrez la o firma mica ( magazin online) din Bucuresti si a trebuit sa trimit catre un client 2 produse, mai exact doua ... (vezi toată discuția)