avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament nesolicitat la o revista
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament nesolicitat la o revista

Buna ziua draga forum, apelez si eu la voi ptr ca am o nedumerire in legatura cu revista aceasta.Vedeti voi am primit de la ei niste mail-uri cu diverse chestii cum ar fii "codul dumneavoastra ptr extragerea de 2000 de euro" ptr o saptamana apoi am primit alt email cu o extragere speciala ptr o masina (nu mai stiu ce tip si nu cred ca este relevant) Apoi astazi m-am trezit cu 2 numere din revista si cu o factura care imi spune ca trebuie sa platesc un abonament de 1 an la revista.Eu eram la lucru cand au venit cele 2 plicuri,dar mama mi-o spus ca nu o semnat nimica la primirea celor 2 colete ...doar au venit pur si simplu.
Acuma le-am trimis email la redactie cum ca o fost o neintelegere dar nu mi-a raspuns nimeni.Urmeaza sa-i sun in cel mai scurt timp.Sfatul prietenilor o fost sa nu platesc nimic din moment ce nu am semnat ptr abonament.Voi ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 21:05, 5 Noiembrie 2011
Acelasi sfat. Nu platiti daca nu ati solicitat abonament. Trimiteti-le si o sesizare scrisa, prin posta. este mai usor de dovedit decat continutul unui email.
In cazul in care vor refuza sa renunte la plata facturii si nu vor recunoaste ca a fost o greseala, faceti plangere si la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda - va rog sa ma ajutati Tania00 Tania00 Am o problema cu o firma ( nu stiu daca am voie sa divulg numele firmei respective) care castiga bani de pe urma naivitatii si neatentiei oamenilor. Trimit ... (vezi toată discuția)
Ajutor !!!! EuMihai EuMihai Buna ziua la toata lumea, Eu lucrez la o firma mica ( magazin online) din Bucuresti si a trebuit sa trimit catre un client 2 produse, mai exact doua ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!pe data de 29.03.2021 am fost la un sediu orange pt ... iulian creanga iulian creanga Buna ziua!Pe data de 29.03.2021 am fost la un sediu Orange pt a plati o factura,am fost abordat de un agent vinzari care mi-a propus prelungirea abonamentului ... (vezi toată discuția)