avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TULBURARE DE POSESIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TULBURARE DE POSESIE

Un vecin a reconstruit gardul dintre proprietatile noastre, incalcind hotarul, intrind cu gardul in interiorul proprietatii mele.
L-am reclamat la Parchet si a fost amendat, dar nu a reconstruit gardul pe vechiul hotar.
Ce as mai putea face sa reconstruiasca gardul pe proprietatea lui?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 22:12, 15 Noiembrie 2011
Actionati-l in judecata intr-o actiune civila de granituire si obligatia de a face (de a muta gardul pe vechiul hotar)
casa deschid o actiune de revendicare si stabilirea liniei de hotar dar am numai extras de carte funciara proces verbal de punerea an posesie plan de situatie adeverinta de proprietar se poate ca un vecin sia pus gard si mia ocupat o suprafata din teren si nu am acces la constructi ca am casa pusa

Adirussu a scris:

casa deschid o actiune de revendicare si stabilirea liniei de hotar dar am numai extras de carte funciara proces verbal de punerea an posesie plan de situatie adeverinta de proprietar se poate ca un vecin sia pus gard si mia ocupat o suprafata din teren si nu am acces la constructi ca am casa pusa

Deschideti, va rog, un topic nou cu problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru dragos64 dragos64 buna ziua! am cumparat in 1991 casa bunicilor si pe act nu am decat 250 mp.pentru ca atat permitea legea la vremea respectiva, ulterior am facut cerere la ... (vezi toată discuția)
Granituire si obligatie de a face? dandanaua dandanaua Si eu si vecinii avem proprietatile cu iesire la strada, dar vecina a vrut sa intre in curte pe langa casa si nu prin fata ei, astfel ca a mutat gardul dintre ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie VONPAUL006 VONPAUL006 Un vecin a vrut sa renoveze gardul dintre proprietatile noastre. Initial am fost de acord dar, ulterior , vazind ca incalca hotarul ... (vezi toată discuția)