avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale declaratii false
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

declaratii false

sunt in aceasta situatie: am facut o declaratie pe proprie raspundere falsa la notar cum k nu am venituri pt a`i folosi fiicei mele la scola pt programul bani d liceu Insa sotul meu este plecat in strainatate si are venit si contract acolo . va rog ajutati-ma pt ca nu stiu ce se poate intampla URGENT
Cel mai recent răspuns: annalove , utilizator 01:36, 28 Septembrie 2008
Exista un Ordin nr. 4898/28.07.2008 de modificare a OMECT nr. 4839 din 1 octombrie 2004 privind criteriile specifice şi metodologia de acordare a sprijinului financiar în cadrul Programului naţional de protecţie socială "Bani de liceu", cu modificările şi completările ulterioare. Textul il gasiti pe site-ul: [ link extern ]
Veti vedea ca exista si o comisie care verifica toate documentele(inclusiv declaratiile...)din dosarul solicitantului "banilor";)
Oricum, nu e de joaca cu banii statului :sorry:
Exista o vorba mai veche care zicea ca " mana lunga a revolutiei poate ajunge oriunde" !:hammer:
Mare atentie,"sa nu pierdeti la pod ce veti castiga la vama":thumbdown:
Nu am primit niciun ban de la sotul meu d cand este plecat pentru k suntem ca si despartiti dar nu asta e problema voiam sa va spun k si colega fetitei mele a primit timp de 2 ani acesti bani tot prin declaratie falsa pentru ca si unul din parinti ei este plecat si nu a mai aflat nimeni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face Suntem divortati de un an si jumatate,la mine a ramas copilul cel mic iar la fosta sotie fetita in varsta de 11 ani dar custodia e in comun pt ambi copii,In ... (vezi toată discuția)
Divort cu un minor la mijloc daria elena daria elena am si eu o intrebare....daca m am despartit de sot si deocamdata nu lucrez,sunt in cautare, stau in chirie,iar sotul vrea sa mi ia copil in varsta de 7 ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de incalzire julia06 julia06 Buna ziua Sotul meu este plecat din tara,eu stau acasa cu copilul. As putea beneficia de ajutorul pentru incalzire?Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)