avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... declararea in Revisal unei suspendari cu un art ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

declararea in Revisal unei suspendari cu un art gresit,cum se poate corecta?

Buna ziua,am si eu o noua speta :((
In mod gresit am declarat in revisal un salariat ca fiind suspendat pentru absente nemotivate, i-am incetat si suspendarea si am transmis revisalul...
Ieri cand am verificat operatiunile pe care le-am facut, si am observat greseala(salariatul ar fi trebuit sa fie suspendat pentru concediu fara plata) am vrut sa repar gresala, dar ... programul nu m-a lasat sa mai fac corectia...
Din cate citisem eu, programul ar fi trebuit sa ma lase sa fac corectia... dar nici de afurisit nu mai vrea acest lucru.X-(
Ufff #-o va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati, ca sa pot face corectia.:((
Eu nu stiu cum si salariatul respectiv este cam recalcitrant si nu vreau sa am probleme cu el... pls:((
Astept un raspuns
Va multumesc pt intelegere.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:43, 8 Noiembrie 2011
factorZ a scris:

@freeelis

Dupa ce este incetata suspendarea nu se mai poate anula, modifica si corecta.


Va pot contrazice, mie mi-a functionat aceasta procedura ... :( .. numai in cazul in care Intervalul selectat se intersecteaza cu intervalul unei suspendari incetate nu se poate ...
Corect si noi discutam despre o suspendare incetata.
Roxy30 nu mai poate modifica articolul in baza caruia a efectuat suspendarea si care ii apare la raportul pe salariat dupa ce a operat incetarea suspendarii respective.
End of story :).
Exact ! Aveti dreptate d-le factorZ.exact asta mi s-a intamplat.
Dar nu trebuie sa fie sfarsitul domnilor!X-(
Aici este vorba despre niste probleme sau situatii care se pot intampla oricui si dintr-o eroare sa ajunga exact in situatia mea.
Aceasta problema ar trebui sa aiba o rezolvare.Asa cum mai de mult in carnetele de munca se puteau face corectii si anulari.
Mi se pare la limita absurdului ca din cauza unei greseli, acele operari efectuate eronat sa nu mai poata fi corectate si un salariat sa aiba alta situatie trecuta la istoricul contractului, decat cea reala.
A fost greseala mea imi recunosc vina, dar in momentul in care am fost la Itm, iertati-ma ca va spun, nu au stiut nici macar sa imi spuna cum functioneaza programul, asa ca ce pretentie sa am de la ei sa imi poata oferi o solutie la problema?
Parerea mea este ca cei care au facut programul, care de altfel are si partile lui bune, cei care s-au ocupat de IT nu au stiut sa conlucreze cu cei care sunt specialisti in domeniul codului muncii.
Si iata ca asa in momentul in care a aparut o situatie(speta) cum este a mea nu stiu cum sa o rezolve.:training::slap:
Domnilor asemenea probleme mai pot aparea si in viitor.#-o
Deci va rog.alte solutii.
Caci eu pe cele care le-am gasit nu au avut o finalitate.
factorZ a scris:

Corect si noi discutam despre o suspendare incetata.
Roxy30 nu mai poate modifica articolul in baza caruia a efectuat suspendarea si care ii apare la raportul pe salariat dupa ce a operat incetarea suspendarii respective.
End of story :).


Se poate modifica suspendarea numai in cazul in care intervalul selectat nu se intersecteaza cu intervalul unei suspendari incetate

In caz contrar, asa cum am scris anterior nu se poate ..

@ Roxy30
Nu cred ca sunt de vina cei de la ITM .. daca cei care au creat programul nu dau solutii in aceste situatii , cum poate cineva sa dea o solutie pe un program care nu a fost creat de el?
Scrieti pe adresa de mail celor de la TeamNet si vedeti ce raspuns va dau .. explicati-le , cred ca sunteti in situatia in care intervalul de suspendare se intersecteaza cu intervalul unei suspendari incetate, ca nu puteti face corectia respectiva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie suspendare cim mirusaby mirusaby Buna ziua, va rog din suflet ajutati-ma : Am gresit in revisal data <sfarsitul suspendarii> in loc de 27.07.2012 am selectat 27.08.2012 cum corectez...??? ... (vezi toată discuția)
Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)