avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... INVESTIRE CU FORMULA EXECUTORIE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

INVESTIRE CU FORMULA EXECUTORIE

DACA AM INVESTIT CU FORMULA EXECUTORIE SENTINTELE IN CAT TIMP AM DREPT SA LE PUN IN EXECUTARE?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:20, 25 Septembrie 2008
Dreptul de a cere executarea silită se prescrie în termen de 3 ani, dacă legea nu prevede altfel. În cazul titlurilor emise în materia acţiunilor reale imobiliare, termenul de prescripţie este de 10 ani.
Termenul de prescripţie începe să curgă de la data când se naşte dreptul de a cere executarea silită.
Prin împlinirea termenului de prescripţie orice titlu executoriu îşi pierde puterea executorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie gigelas gigelas O hotarare definitiva si irevocabila,investita cu formula executorie,are vreun termen limita de a fi pusa in executare ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Termen wap54 wap54 Ce valabilitate, cat timp de la investirea unei hotarari ca executorie are acest caracter? una an, doi....cand devine fara valoarare de la investire? (vezi toată discuția)
Hotararea de executare marius_no87 marius_no87 cine poate sa imi zica va rog . Ce termen are o hotarare irevocabila de executare dupa ce este data ? (vezi toată discuția)