avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

Va rog sa - mi spuneti daca va puteti explica si dvsc cum pot exista doua TP emise pentri aceeasi persoana cu acelasi numar de inregistrare DIFERA doar suprafata si vecinii. CUM ESTE POSIBIL?
Cel mai recent răspuns: norocel1 , utilizator 21:40, 5 Noiembrie 2011
Este o anomalie. Unul dintre titluri trebuie anulat.
Bun,eu ma gandesc ca unul e fals....ma puteti indruma...cum fac si unde sa ma adresex sa demonstrez ca unul e fals.....si a doua prb stiti cumva cine a completat titlurile de proprietate? Sumt oare completate de secretarii de primarii si apoi avizate de Comisia de proprietate?
Scuze ca am gresit unele litere...scriu de pe telefon
la eliberarea titlului la primarie/cadastru ramane un cotor cu aceleasi date ca si cele din titlu...asemeni diplomelor ...verificati datele de la cotor sa vedeti care e titlul bun...
Cereti lamuriri la Comisia Locala si Comisia Judeteana pentru aplicarea Legilor Fondului Funciar.
Doar de acolo puteti afla de ce exista doua titluri si daca unul dintre ele este fals.

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate teren, disparut pascu tavi pascu tavi Tatal meu a fost re[mproprietarit cu 2,34 ha, cu titlu de proprietate. Terenul l-a dat in arenda la o societate agricola, dar cred ca a comis si gresala de a ... (vezi toată discuția)
Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)