avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

Va rog sa - mi spuneti daca va puteti explica si dvsc cum pot exista doua TP emise pentri aceeasi persoana cu acelasi numar de inregistrare DIFERA doar suprafata si vecinii. CUM ESTE POSIBIL?
Cel mai recent răspuns: norocel1 , utilizator 21:40, 5 Noiembrie 2011
Va multumesc f mult stiu sigur ca unul e fals darma "împotmolit" si nu stiam unde sa ma adresez mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate teren, disparut pascu tavi pascu tavi Tatal meu a fost re[mproprietarit cu 2,34 ha, cu titlu de proprietate. Terenul l-a dat in arenda la o societate agricola, dar cred ca a comis si gresala de a ... (vezi toată discuția)
Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)