avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... vanzare camion
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

vanzare camion

Buna ziua,
Avem un camion achizitionat pe societatea noastra si dorim sa il vindem, insa cumparatorul(tot societate comerciala) doreste achitarea acestuia in rate.
As vrea sa stiu in primul rand daca intre societati comerciale, contractul de vanzare cumparare se incheie si la notariat si daca in momentul incheierii acestui contract, avand in vedere ca achizitionarea camionului se va face in rate daca eu ca si vanzator eliberez factura pe intreaga valoare a autovehicolului
Cel mai recent răspuns: ContSters228228 , utilizator 21:52, 5 Noiembrie 2011
nu e obligatorie incheierea contractului la notar.

e ceva mai complicata tranzactia:

VANZAREA IMOBILIZARILOR CORPORALE CU PLATA IN RATE

[ link extern ]

Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Noiembrie 2011
ContSters228228, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare camiha camiha O societate comerciala isi desfasoara activitatea intr-un spatiu inchiriat de la o cooperatriva mestesugaresca. Acum a aparut ocazia de a cumpara acest ... (vezi toată discuția)
Magazie fara acte de proprietate grandanat grandanat Buna seara, Sper sa ma puteti ajuta cu sfaturi intr-o speta complicata. Dupa revolutie am achitionat un spatiu comercial la parterul unei cladiri. Spatiul ... (vezi toată discuția)
Achizitie cladire cu factura, fara teren maraursu maraursu Am achizitionat de la o societate comerciala o cladire doar pe baza de factura. Cladirea nu are cadastru, prin urmare nu am putut face act notarial (nici ... (vezi toată discuția)