avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Exceptia neindeplinirii procedurii prealabile
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Exceptia neindeplinirii procedurii prealabile

Buna seara....nu sunt avocat, dar am ajutat pe cineva legat de o taxa de poluare..
Am solicitat finantelor restituirea acesteia si am contestat respunsul negativ la tribunal. Intrebarea mea ar fi: cum ne-am putea apara in cazul in care s-a depus intampinare prin care a fost invocata exceptia neindeplinirii procedurii prealabile de contestare a Deciziei de calcul?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iuliaistratescu , utilizator 12:30, 6 Noiembrie 2011
veti arata instantei "raspunsul negativ" pe care il aveti de la finante, si veti face precizarea ca finantele nu v-au emis o decizie de calcul pe care sa o comunice ci doar au incasat suma de bani direct, decizia de calcul fiind un act intern necomunicat catre dvs.De urmarit recursul in interesul legii pe aceasta tema- care urmeaza a fi solutionat.
Va multumesc pentru raspunsul d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

actiune pentru restituire taxa poluare abby abby Am solicitat AFP restituirea taxei auto platita in decembrie 2010. Raspuns negativ . Am o nelamurire .Acum la instanta ce trebuie sa cer ?Cate capete de ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare Andreea Istrate Andreea Istrate In baza legii contenciosului administrativ este necesar sa se formuleze o cerere prealabila adresata administratiei finantelor publice, prin care sa se ... (vezi toată discuția)
Raspuns intampinare anaf-recuperare taxa auto ANANINA ANANINA Buna ziua,ma puteti ajuta va rog? Cererea mea catre instanta suna asa:DOMNULE PRESEDINTE, Subsemnata …., domiciliata in ... (vezi toată discuția)