avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... testare psihologica 2008
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

testare psihologica 2008

felicitari celor admisi la inm =D> si eu a intrat :)..si ca de obicei sunt foarte curioasa in privinta probelor urmatoare. de aceea ii rog pe cei care au trecut de testarea psihologica sau care stiu din alta parte despre felul in care se desfasoara sa ne spuna si noua in ce consta si cat de problematica poate fi. sunt curioasa daca au fost persoane care au si picat. poate exagerez cu intrebarea asta..dar sincer nu am absolut nicio informatie despre aceasta testare. ms anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 23:25, 25 Septembrie 2008
poate spuneti si celorlalti problematica specifica de anul acesta fata de ce ati auzit comparativ cu anul trecut. eu am sintetizat ceva si am sa revin cu ce am auzit.
nu-ti face probleme. o sa treci de faza asta.
sunt unele chestiuni de personalitate si de observatie.(gen teste de inteligenta)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testare psihologica ddaannyy ddaannyy ce parere aveti despre testarea psihologica care urmeaza testului grila? este cineva pe aici care stie cam cum se desfasoara si ce teste sunt? (vezi toată discuția)
Felicitari celor de la inm Un examen de toata jena si un mod de corectare care mi-a demonstrat un singur lucru : ca nu imi mai doresc sa fiu magistrat. (vezi toată discuția)
Inm danik danik testarea psihologica la admitere inm la ce interval de timp este de la data luarii grilelor?, cel putin aproximativ, este suficient timp pentru a invata in ... (vezi toată discuția)