avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendarea cauzei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendarea cauzei

am avut termen de judecata pe 28 octombrie al 3 lea termen intr-o cauza revizuire fond funciar , iar pe data de 26 octombrie a ajuns la tribunal o cerere de judecarea cauzei si in lipsa mea. trimisa prin posta. am aflat dupa termen despre faptul ca s-a suspendat judecarea cauzei din lipsa partilor.Daca cererea a fost inregistrata la registratura tribunalului pe 26 octombrie iar termenul era de 28 octombrie , este normal sa se suspende , adica poate nu a ajuns cerea in dosar ,dar a ajuns la registratura ? ce se poate face pt repunere pe rol se poate invoca motivul de mai sus ?
Cel mai recent răspuns: Diana Ben Othmane , Avocat 15:16, 6 Noiembrie 2011
Da se poate sa nu fi ajuns cererea la dosar si de obicei prin posta cu recomandare ajunge in 3 zile in plus dosarul cu o sapt inainte este la judecator nu mai e in arhiva.Faceti cerere de repunere pe rol mai ales daca ati achitat si taxa de timbru ca altfel se perima intr-un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o citatie si nu o inteleg dang3r dang3r am primit o citatie si nu o inteleg in ia scrie subsemantul ieu com jud..... eSTe chemT in aceasta instanta camera B pe.....,in calitate de petent in ... (vezi toată discuția)
Suspenda judecatii in cauzele de divort in temeiul art.242(1)punct .2 cod procedura civila catalina.p catalina.p "Suspenda judecata cauzei in temeiul dispozitiilor art.242(1)punct .2 Cod procedura civila, deoarece nici una din parti nu s-a prezentat la strigarea ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere de repunere pe rol dupa suspendare.recurs sau reiterearea cererii de repunere pe rol? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ca urmare a neprezentarii partilor in instanta s-a dispus suspendarea. S-a formulat cerere de repunere pe rol si partile iarasi nu s-au prezentat, instanta ... (vezi toată discuția)