avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... imposibilitatea restituirii sumelor datorate statului
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

imposibilitatea restituirii sumelor datorate statului

baiatul meu a avut o firma dar treptat in 2009 nu a mai avut contracte si a fost in imposibilitatea de a mai plati datoriile la buget .firma s-a auto desfiintat iar acum doua saptamini a fost chemai la tribunal si ii solicita sa depuna de urgenta baii la buget altfel in da in penal. el nu are servici si nici nu iisi caseste ,a lucrat ocazional si fara forme Ce se va intimpla? El nu are nici un venit si nici un bun propietate >
Cel mai recent răspuns: rhynna , utilizator 16:46, 28 Noiembrie 2011
Intradevar daca ar fi vorba de insolventă, este tot posibil sa fie vorba de nepredarea actelor contabile, care conform practicii se presupune ca ar fi evaziune fiscala, dar in lipsa de alte detalii este doar o presupunere
bote marius a scris:

Buna seara .
Este sigur un caz de lichidare cerut de catre fisc.Se va numi un lichidator judiciar,care va instrumenta si realiza dosarul de insolventa,sub supervizarea judecatorului sindic si cu consultarea comitetului creditorilor.
Sa faca bine si sa colaboreze cu lichidatorul numit,spre binele lui .
Marius Bote .

=D>=D>
asa lichidatori ....bine ar fi sa existe!
desigur si judecatori sindici corecti!

Fiscul face plangere penala pentru sumele datorate pentru stopajul la sursa.Acestea ar trebui platite .
Si in cazul in care administratorul nu are nici un bun proprietate personala,ce se intimpla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in faliment teobob teobob va rog sa imi spuneti daca creantele ( datoriile) unei firme aflate in faliment sau lichidare judiciara se rasfrang asupra asociatilor sau administratorilor ... (vezi toată discuția)
Amenintare de insolventa de catre anaf emi24 emi24 Buna seara, ANAF ne ameninta ca daca nu platim datoriile catre bugetul statului al SRL-lui infiintat de noi, cauzate din erori contabile care au adus multe ... (vezi toată discuția)
Ssrl cu datorii la finante tory74 tory74 am un srl cu datorie la finante de16000 lei as vrea sa inchid srl fara sa mai platesc datoria se poate si cum se procedeaza se poate ocupa contabilul de toare (vezi toată discuția)