avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Explodeaza problemele executorilor , de la varf...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Explodeaza problemele executorilor , de la varf...

MAFIA EXECUTORILOR - Ministerul Justitiei a sesizat DIICOT pentru a destructura o retea organizata, formata din executori judecatoresti, notari, avocati, suspectati ca trucau licitatiile de vanzare imobile (Raportul de control)

Mai multe:

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 20:27, 7 Noiembrie 2011
Executorii au lucrat întotdeauna cu un mare borcan de miere în care le-a fost greu să nu își bage degetul lor pofticios.

Toate problemele izvorăsc din faptul că nu există suficientă publicitate pentru executări. Ele sunt ținute la secret și publicate în gazete obscure sau nepublicate.

Alberto Kurtyan
Explodeaza "sobolaniile" executorilor de TOP! Or fi deranjat pe cineneva... ca nu s-a prea auzit de ei in ultima vreme.
Multi justitabili cred ca avocatii fac si executarile hotararilor admise ...
foarte bine ca a explodat buba. Era si timpul.
Sa-i aresteze ca bine le-ar face. Si-au ferecat portile si nimeni nu mai poate intra la ei in profesie. Isi baga doar copii.....si uite ce fac.
Trebuie sa se faca si aici curatenie. E mult. Si cate mai sunt pe care nu le stiti.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: liberul acces la dosarul cauzei - cum justifici interesul legitim? Albert Kurtyan Albert Kurtyan O intrebare fara raspuns de 5 ani: O persoana fizica solicita acces la un dosar. Nu este parte in proces. Legea cere justificarea interesului ... (vezi toată discuția)
Am titlu executoriu pentru recuperarea cheltuielilor de judecată cu asociația de proprietari, dar asociația nu are cont bancar și nu poate fi executată. cum pot recupera suma? petronela_saba petronela_saba eu, proprietar apartament,membru al asociatiei de proprietari, creditor, detin titlu executare silita civila impotriva debitorului Asociatia de proprietari din ... (vezi toată discuția)
Ce mi se poate intampla pentru ca am instalat programe si jocuri fara licenta? vladymir vladymir Va salut. Am urmatoarea problema si am nevoie de cateva sfaturi daca ma puteti ajuta: Am un unchi caruia ii mai duceam din cand in cand filne/jocuri plus ... (vezi toată discuția)