avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita de la o firma de internet mobil
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita de la o firma de internet mobil

pot fi executat silit pentru o neplata de 600 lei la o firma de internet mobil dat la o firma de recperari .primesc scrisori k ma executa silit daka nu achit suma .imi poate raspunde va rog un avocat k pana la urma a zis k ma da la un cabinet de vocatura din bucuresti
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2011
jogabonito, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana lUMINITA Mandrescu , Consilier juridic 08:40, 7 Noiembrie 2011
Da, puteti fi executat silit.
Daca firma de recuperari detine un titlu executoriu impotriva dvs (sentinta judecatoreasca), puteti fi executat silit.
Pt a putea fi executat silit, creditoarea dvs, trebuie intai sa va dea in judecata pt a obtine o hotarare judecatoresca care o data ramasa definitiva si investita cu formula executorie poate fi pusa in executare.V a sfatuiesc sa solicitati firmei de recuperare componenta sumei pretinse pt a nu avea surpriza saplatiti mai mult decat datorati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefonia mobila si prescriptia word12 word12 buna la voi si ma bucur ca existati..! acum cam 5 ani am avut abonament la [editat] si mi-a venit sa platesc cam 660 ron,dar eu nu am vb de respectiva suma si ... (vezi toată discuția)
Datorii persoana decedata anabella27 anabella27 tatal meu a avut la cosmote doua abonamente. In anul 2009 unu din ele nu a mai fosy platit deoarece suma era f mare. cam dupa un an o firma e recuperari a ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca alexandra_2010 alexandra_2010 am avut un contract la un operator de telefonie mobila,s-a reziliat,si acum a ajuns la suma de 3640lei. nu am platit aceasta suma si am primit aks o hotarare ... (vezi toată discuția)