avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valoare daune morale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valoare daune morale

Buna ziua,
Imi puteti spune la ce valoare se ridica daunele care se pot solicita intr-un proces de inselatorie intr-un contract de vanzare cumparare,trebuind sa obtin de la cumparator 10.000 euro si pe care nu i-am mai primit. Imi recuperez bunul vandut dar de un an jumate s-a folosit de el mai mult chiar a produs bani cu acel bun. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: angela. , utilizator 15:45, 7 Noiembrie 2011
nu se dau daune morale insa daune interese puteti obtine iar acestea se calculeaza printr-o expertiza.
va multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare imobil ContSters88583 ContSters88583 Vreau sa fac un contract de vanzare-cumparare cu unchiul si bunica mea(apartamentul este acum propreitatea lor). Apartamentul este evaluat la 32 000 euro ,dar ... (vezi toată discuția)
Accident in ungaria - stabilire despagubire a partii pagubite razvan88 razvan88 Buna ziua, Apelez la bunavointa Dvs. intr-o problema referitoare la un accident rutier, pagubit - cetatean roman; vinovat - cetatean maghiar (asigurat in ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare LauraPaler LauraPaler In urma cu un an de zile am semnat o promisiune de vanzare-cumparare, cu un domn care este administratorul unei societati comerciale. Dansul se oblica sa-mi ... (vezi toată discuția)