avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplata pensie alimentara.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplata pensie alimentara.

Buna ziua,am urmatoarea problema;
Am facut plangere penala in octombrie 2010 pentru neplata pensiei alimentare pentru ultimii 2 ani.
Ancheta de la politie s-a terminat si dosarul a fost inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti. In mai 2011 am sunat la Parchet si mi s-a spus ca dosarul este in cercetari....in luna august am revenit pentru a mi se comunica stadiul dosarului si tot nimic....(macar o hartie acolo sa imi scoata ochii ca au deschis dosarul, nimic)
In septembrie am facut sesizare la CSM si la Curtea de Apel de pe langa Judecatoria Pitesti si tot nu am primit nici un raspuns.Cei de la CSM au trimis macar o hartie in care mi se spune ca dosarul a fost trimis la Pitesti, dar concret sa stiu care este stadiul dosarului nu am nimic.
Sfatuiti-ma, indrumati-ma ce sa fac in continuare....am ajuns intr-un punct mort.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 14:23, 7 Noiembrie 2011
verificati daca dosarul nu a ajuns la instanta. oricum faceti presiuni la parchet sa aflati care este stadiul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru abandon de familie fara rezultat Furniga Furniga Am depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti o cerere in data de 01.11.2014 pentru inaintarea dosarului de la Parchet catre Judecatoria Ploiesti nu a ... (vezi toată discuția)
Motiv de recuzare procuror si politist in ancheta penala celdecolo celdecolo Sunt reclamant intr-o ancheta penala privind furtul unor bunuri din locuinta.Deoarece ancheta nu s-a desfasurat corect-adica ,in principal,nu s-a facut ... (vezi toată discuția)
Este o termen pentru cercetarea de la o plingerea penala? Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli Buna, Am depus o plingerea penala la Parchetul din Arad in data 20 mai 1011, pentru ce me se a furat (golit) tot din apartamentul. In octombrie inca nu ... (vezi toată discuția)