avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensionare anticipata in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensionare anticipata in Revisal

Buna ziua,

Am un angajat care si-a depus cererea de pensionare anticipata partial cu data de 07.11 specificarea ca nu mai vine la servici incepand de astazi.
in art.56 c) spune de data comunicarii deciziei,insa eu cu ce articol incetez CIM in revisal?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 15:40, 7 Noiembrie 2011
Cu acordul partilor sau demisie cu renuntarea totala la preaviz.
Sau, il puneti nemotivat si il concediati disciplinar pentru absente nemotivate.
In mod normal, CIM continua pana la comunicarea deciziei de pensionare. Cum aceasta comunicare nu va mai avea loc, hotarati dvs. cum incetati CIM si cat de simplu sau complicat.
Ar trebui sa-l chemati sa va scrie o cerere de incetare CIM cu acordul partilor sau o demisie.
Ultima modificare: Luni, 7 Noiembrie 2011
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate urmate de demisie freeasabird freeasabird Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Un angajat nu s-a mai prezentat la serviciu din data de 3 ianuarie 2011 si pana in prezent. In data de 25 februarie s-a ... (vezi toată discuția)
Concediere pentru absente nemotivate aijin aijin Buna ziua. Am urmatrul caz: angajatul a depus cerere de incetare raporturi de munca pe data de 17.07. Nu a mai venit in perioada de preaviz. Am realizat ... (vezi toată discuția)
Demisie neacceptata. atunci cum plec? Hadryana Hadryana Actualul meu angajator nu vrea sa accepte demisia cu acordul partilor pe care i-am cerut-o incepand cu data de 5 octombrie, de cand viitorul angajator m-ar ... (vezi toată discuția)