avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se poate despagubi munca depusa in gospodarie in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se poate despagubi munca depusa in gospodarie in timpul casatoriei

in casa sotiei am facut personal tot ce s-a modificat; garduri ,parchet in camere,gleturi,o anexa a casei de la cap la cap singur,etc. pot sa cer vre-o despagubire la divort pt munca depusa ,avand si servici in acest timp?
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 21:03, 7 Noiembrie 2011
da puteti,dar trebuie sa si dovediti ca ati facut ceea ce pretindeti!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 copii minori si partaj luminitalenuta luminitalenuta buna ziua, sunt casatorita din 2001 si am 2 fetite minore de 7ani si respectiv 7 luni. de 3 ani sotul meu are o relatie extraconjugala. am tot incercat sa ... (vezi toată discuția)
Partaj tinaa tinaa buna ziua. va rog sa ma ajutati sa inteleg la ce bunuri trebuie sa fac partaj in cazul meu. am terminat divortul in 18.06.2012 .diinainte de casatorie fostul ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort adina_culea adina_culea Buna ziua. In luna septembrie s-a pronuntat divortul de fostul sot, fara a se face si partajul, iar in octombrie am introdus eu actiune de partaj. As vrea sa ... (vezi toată discuția)