avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se poate despagubi munca depusa in gospodarie in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se poate despagubi munca depusa in gospodarie in timpul casatoriei

in casa sotiei am facut personal tot ce s-a modificat; garduri ,parchet in camere,gleturi,o anexa a casei de la cap la cap singur,etc. pot sa cer vre-o despagubire la divort pt munca depusa ,avand si servici in acest timp?
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 21:03, 7 Noiembrie 2011
da puteti,dar trebuie sa si dovediti ca ati facut ceea ce pretindeti!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 copii minori si partaj luminitalenuta luminitalenuta buna ziua, sunt casatorita din 2001 si am 2 fetite minore de 7ani si respectiv 7 luni. de 3 ani sotul meu are o relatie extraconjugala. am tot incercat sa ... (vezi toată discuția)
Partaj tinaa tinaa buna yiua . Hristos a inviat! va rog sa imi spuneti daca pot depune actele pt partaj in timpul divortului sau trebuie sa astept pana la terminarea lui . daca ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort adina_culea adina_culea Buna ziua. In luna septembrie s-a pronuntat divortul de fostul sot, fara a se face si partajul, iar in octombrie am introdus eu actiune de partaj. As vrea sa ... (vezi toată discuția)