in luna mai, anul curent mi-a fost aplicata o amenda de circulatie si suspendarea pe o luna a permisului.Am contestat sanctiunea in instanta, am luat permisul de la politiesi am circulat pana la termenul stabilit de instanta trspectiv 27.10.2011. La termen aceasta a fost respinsa(contestatia) sentinta ramanand def si irevocabila de la data pronuntarii respectiv 27.10.2011, urmand ca in 15 zile sa predau carnetul.Azi cand am fost la politie mi s-a spus ca am 2 luni suspendat permisul deoarece am contestat pv
.Intrebarea mea este E LEGAL?
nu este legal,obtineti un document in sensul ca aveti permisul suspendat pe o perioada de inca o luna pentru motivul care l-ati enumerat si faceti o noua contestatie.bafta!!!
Nu este legal si va trebui sa cereti politiei sa va justifice scris motivul suplimentarii.Cereti audienta la seful politiei si eventual cereti ajutorul unui avocat de profesie.
Masura luata de politie de a va suplimenta durata suspendarii dreptului de a conduce nu este legala. Politia aplica (nu stiu daca in toate judetele) aceasta masura ca "pedeapsa pentru faptul ca ati indraznit sa contestati procesul verbal de contraventie. Este un abuz din partea politiei. Actionati in consecinta.