In luna august am incheiat o succesiune pentru o casa in urma careia mie mi-a revenit 3/4 iar fratelui meu 1/4 ,in acel moment el neavand nici o intentie de a-si ceda cota.In luna septembrie,dupa ce i-am platit o suma de bani,el a acceptat sa-mi doneze printr-un act de donatie la notar cota sa.Saptamana trecuta a venit cineva de la banca cautandu-l pe fratele meu care are datorii la aceasta,datorii facute cand avea domiciliul pe adresa pe care s-a facut succesiunea si la care eu am acum domiciliul.Fratele meu in acest moment nu are nici un fel de venit si nici o proprietate pe numele sau,nefiind nici casatorit.Trimisul bancii mi-a spus ca daca fratele meu nu-si plateste datoria si nici nu are proprietati este posibil sa se anuleze actul de donatie de catre firma de recuperari ,cota sa sa revina bancii pana la plata datoriei.Va rog sa-mi spuneti daca este posibil acest fapt?
Impartire proprietate
cdtr
Tata decedat.suntem doi frati, mama si copilul meu major. care este procedura pentru ca sa por ceda partea mea copilului meu ..mama mea la fel.. cedand ... (vezi toată discuția)