avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Compararea legislatiei contraventionale din Romania cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Compararea legislatiei contraventionale din Romania cu cea din Moldova

Buna ziua, mi-ar putea raspunde cineva despre reglementarea masurilor de asigurare in procedura contraventionala in Romania si anume prin ce acte normative ele sint legiferate. La noi exista un articol special in Codul Contraventional, dar in legislatia Romaniei nu este asa Cod, prin urmare daca este posibil mi-ati putea spune unde as putea gasi date despre:
a) reţinerea contraventionala;
b) aducerea silită;
c) înlăturarea de la conducerea vehiculului;
d) examenul medical pentru constatarea stării de ebrietate produsă de alcool sau de alte substanţe;
e) reţinerea vehiculului
Mersi mult, daca este posibil macar niste adrese online sau denumiri de acte
Cel mai recent răspuns: svetik , utilizator 20:38, 13 Noiembrie 2011
Mersi mult pentru raspunsurile acordate...:ok:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In drept ce argumente as putea invoca in cazul unei contestatii a procesului -verbal anna_iuly anna_iuly buna ziua, am primit in urma cu cateva zile un proces verbal in care sunt amendata cu suma de 200 ron dat in baza legii 61/1991 mai exact:13) alarmarea ... (vezi toată discuția)
Lamuriri cu privire la instiintarea de plata de pe pvb calandrino calandrino Astazi am depus la Judecatoria Botosani o contestatie a PVB si am invocat pct. 4 din Legea nr. 526/2004, care prevede ca "in cazul in care contravenientul a ... (vezi toată discuția)
Prescriptie! goldfish goldfish va rog din suflet sa ma ajutati cu 2 raspunsuri pt. intrebarile mele: 1.in ce termen se prescrie executarea sanctiunii amenzii ... (vezi toată discuția)