avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administratorul unui SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administratorul unui SRL

Un administrator angajat cu contract de munca (numit prin hotarare AGA) si care este trecut si in actul constitutiv intra sub incidenta legii 31/1990 (legea societatilor comerciale).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:02, 8 Noiembrie 2011
Da, intra, cu conditia ca actul constitutiv si/sau modificator sa fie inregistrate la registrul comertului.
Multumesc pentru raspuns...as mai avea cateva intrebari...
1. poti fi angajat cu doua ore la o firma cu contract de munca ca administrator si in acelasi timp sa ocupi un post de director general la alta firma cu opt (ambele firme fac parte din acelasi grup de firme?
2. daca sunt numit prin hotarare AGA ca adminsitrator si presedinte consiliul de administratie la un SRL si tot la acelasi srl pot sa ocup si postul de director general?
3. ce alte forme mai sunt pentru renumeratia unui administrator si cine stabileste acest lucru? (ma refer ce tipuri de contracte)
4. daca stau intr-un oras pot sa figurez cu contract de munca pe doua ore la un srl din alt oras (sa muncesc de la distanta)?Daca da ce lege imi confera acest drept.
Va multumesc anticipat!

Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2011
luis29, utilizator
1. da
2. da
3. contract de administrare incheiat cu AGA
4. da. nicio lege nu va interzice acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul unui administrator luis29 luis29 As avea si eu cateva intrebari in legatura cu statutul unui administrator 1. Un administrator, numit prin hotarare AGA, poate fi angajat la o firma cu ... (vezi toată discuția)
Statutul unui administrator luis29 luis29 Daca sunt angajat ca director la o firma ma pot angaja cu doua ore la o alta firma ca administrator (facand parte din consiliul de administratie). Daca da ce ... (vezi toată discuția)
Administrator salariat deacroxana deacroxana Am urmatoarea situatie: X este asociat unic la o firma. In actul constitutiv se mentioneaza urmatoarele: \"conducerea societatii este efectuata de catre ... (vezi toată discuția)