avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general marire salariu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

marire salariu

Cine ma poate ajuta in urmatoarea situatie:
In 15.11 se dau salariile aferente lunii 10. Directorul vrea sa mareasca aceste salarii. Actul aditional care trebuie sa il fac cu ce data sa il fac? In Revisal in ce data operez si transmit?
Cel mai recent răspuns: danabunea , utilizator 09:00, 8 Noiembrie 2011
Pt a produce efecte asupra drepturilor salariale aferente lunii octombrie, decizia de majorare
a acestora trebuia emisa in cursul lunii septembrie.
si in revisal operez inainte de luna cu marirea? Daca eu fac acuma actul aditional de cand intra salariu marit si cand operz in revisal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional nicoleta1625 nicoleta1625 Buna seara, Lucrez la o firma, iar recent am gasit un alt job unde imi ofera un salariu mai mare. Mi-am dat demisia, dar seful insista sa ramn, ca imi va ... (vezi toată discuția)
Intocmirea actului aditional de marire salariu C.Vlad C.Vlad Buna ziua! Va rog , spuneti-mi conform ultimelor modificari aduse Codului Muncii , actul aditional de marire a salariului se intocmeste inainte de data la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marire salariu in revisal ramo1305 ramo1305 Buna ziua, am o problema la care nu ii gasesc rezolvare si ma nevoie de ajutor. Am inteles ca inregistrarea in Revisal pentru marirea salariului de la 1 ... (vezi toată discuția)