Buna seara,
Lucrez la o firma, iar recent am gasit un alt job unde imi ofera un salariu mai mare. Mi-am dat demisia, dar seful insista sa ramn, ca imi va mari salariu la niveul ofertei pe care am primit-o de la cealalta firma, dar peste 1-2 luni. In general este om de cuvant, dar ce e in mana nu este minciuna, de aceea as vrea sa stiu daca se poate transmitere acum in revisal act aditional pentru marirea salariului in care sa se specifice ca data la care va intra in vigoare marirea salariala va fi conform intelegerii peste 1.-2 luni.
Da, se poate transmite acum in revisal un act aditional pentru marirea salariului in care sa se specifice ca data de la care isi va produce efectele sa fie peste 1.-2 luni.
Revisal
Patricia_Lucia
Buna ziua . Am o mica nelamurire . In luna mai i se va mari salariul unei angajate . Eu ii pot transmite in revisal marirea cu 1 mai , daca aceasta zi este ... (vezi toată discuția)
Marire salariu
danabunea
Cine ma poate ajuta in urmatoarea situatie:
In 15.11 se dau salariile aferente lunii 10. Directorul vrea sa mareasca aceste salarii. Actul aditional care ... (vezi toată discuția)