avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional

Buna seara,
Lucrez la o firma, iar recent am gasit un alt job unde imi ofera un salariu mai mare. Mi-am dat demisia, dar seful insista sa ramn, ca imi va mari salariu la niveul ofertei pe care am primit-o de la cealalta firma, dar peste 1-2 luni. In general este om de cuvant, dar ce e in mana nu este minciuna, de aceea as vrea sa stiu daca se poate transmitere acum in revisal act aditional pentru marirea salariului in care sa se specifice ca data la care va intra in vigoare marirea salariala va fi conform intelegerii peste 1.-2 luni.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:25, 8 Iunie 2019
Da, se poate transmite acum in revisal un act aditional pentru marirea salariului in care sa se specifice ca data de la care isi va produce efectele sa fie peste 1.-2 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal Patricia_Lucia Patricia_Lucia Buna ziua . Am o mica nelamurire . In luna mai i se va mari salariul unei angajate . Eu ii pot transmite in revisal marirea cu 1 mai , daca aceasta zi este ... (vezi toată discuția)
Majorare salariu minim pe economie marcucarolina marcucarolina Buna seara, Va rog sa-mi spuneti si mie daca pot sa fac act aditional pentru pentru marirea de salariu cu 1 ianuarie . Va multumesc! (vezi toată discuția)
Marire salariu danabunea danabunea Cine ma poate ajuta in urmatoarea situatie: In 15.11 se dau salariile aferente lunii 10. Directorul vrea sa mareasca aceste salarii. Actul aditional care ... (vezi toată discuția)