avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandon de familie.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandon de familie.

Sunt casatorita de 4 ani , acum 2 ani mi-am dat demisia de la locul de munca dar nu inainte de a avea o discutie cu sotul meu in care el mi-a spus ca ma va sustine financiar si ca imi va gasi un alt job , problema este ca de cate ori ne certam el nu imi da bani pentru a face cumparaturi si ma refer la mancare nu la alte lucruri necesare oriacrei femei iar aceasta stare poate dura zile bune . Intrebarea mea este ce pot sa fac sa il determin sa fie responsabil si sa nu ma mai maltrateze psihic ignorand faptul ca suntem o familie ?
Cel mai recent răspuns: ContSters228799 , utilizator 17:43, 9 Noiembrie 2011
nu sunt avocat si nu va pot raspunde la intrebarea legata de intretinerea dvs.dar ganditi-va cum o sa va descurcati in momentul in care el va vrea acest divort.pregatiti-va sa faceti dvs pasul ptr ca din cate ati povestit acesta va fi "viitorul "relatiei.
Daca va introduce el actiunea de divort pentru mine in acest moment nu mai conteaza, anul trecut am introdus eu actiune si in final a vrut sa ne impacam dar acum sincer nu imi mai pasa , ba pot spune ca decat asa prefer sa ma ocup de fetita mea si de mine ma vor sustine parintii mei pana ma pun pe picioare , nu vreau sa mai stau cu el azi am luat hotararea ca este mai bine sa terminam ce am inceput candva si nu am dus pana la capat , ani trec si decat cu un om care nu stie decat sa comande in fiecare zi ceva si il observ ca abea asteapta sa spun nu si sa intru in jocul lui, am incercat sa rezist cat pot sa vad de fapt ce motiv va avea sa faca scandal si faptul ca a inceput sa ma trateze cu indiferenta el negand spunandu-mi ca are n probleme , probleme are de 5 ani de cand suntem impreuna parca numai el munceste alearga dar nu munca fizica . Ma opresc aici nu este cazul sa ma justific mai mult dar cazul meu este asemanator cu a Dl Truica .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo solutie legala?!? pensie alimentara din strainatate eliana10 eliana10 buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie si as dori sa stiu daca am vreo solutie: sotul meu lucreaza in strainatate de aprox. 2 ani, eu ramanand acasa cu doi ... (vezi toată discuția)
Divort SLC1969 SLC1969 Buna ziua, In primul rand vreau sa va felicit pentru realizarea acestul site. As vrea daca puteti sa-mi raspundeti la cateva intrebari. Sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Divort-sau ceva de genul... bala bala Este destul de greu sa pun intrebarea, sau in fine... sa scriu despre subiect. Asa ca o sa incerc sa explic situatia cat mai rapid, poate e mai bine asa (cred ... (vezi toată discuția)