avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Autorizare firme administrare imobile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Autorizare firme administrare imobile

Va rog sa-mi spuneti cine da autorizatia de functionare a unei persoane juridice care are obiect unic sau principal de activitate administrarea imobilelor? Ministerul Muncii, Administratia locala, Autoritatea de reglementare a serviciilor?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:11, 9 Noiembrie 2011
Sa fie inregistrate la Registrul Comertului.
Pentru a fi autorizate de catre autoritatile administratiei publice locale pentru activitatea de administrare, persoanele juridice specializate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- sa aiba ca obiect de activitate numai domeniul asociatiilor de proprietari ori ca activitate principala administrarea imobilelor pe baza de tarife sau contract;
-sa aiba angajate persoane atestate in conditiile normelor metodologice de aplicare a Legii 230/2007

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Dar cel mai bine e sa mergeti si la primaria din localitatea dumneavostra, la persoana care se ocupa cu relatia cu asociatiile de proprietari pentru a va informa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma administrare imobile iapost iapost Buna ziua, as dori sa infiintez o firma de administrare imobile. Conform Legii 230/2007, Art. 35. - (1) Pentru activitatea de administrare care include ... (vezi toată discuția)
Administratie Bombonica1234 Bombonica1234 Dupa ce criterii se alege un administrator de bloc... si daca se poate alege din extern.??? (vezi toată discuția)
Angajare administrator dan61 dan61 Va rog sa-mi spune-ti daca se poate ca administratorul sa fie angajat pe baza de contract civil de prestari servicii sau contract de colaborare incheiat ... (vezi toată discuția)