avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contributia CASS
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contributia CASS

Daca esti PFA si iti desfasori activitatea de un an de zile dar nu ai incheiat contract cu Casa de Asigurari de Sanatate deci, nu ai platit contributia, cum te pot executa silit , in conditiile in care nu exista un contract?
Cel mai recent răspuns: Eugenia1970 , utilizator 19:47, 8 Noiembrie 2011
Acum nu se mai face contract pentru plata CASS, se face o declaratie. In 2010 asa s-a procedat.
Cand vei declara venitul impozabil pentru anul 2011, ANAF trimite o informare la Casa de sanatate, iar ei se vor autosesiza pentru plata contributiei de sanatate.
Trecerea la executarea efectiva este insa o procedura ceva mai dificila, nu cred ca vor trece la executare prea curand si pentru orice suma.
Multumesc mult pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass,pentru administrator imobile la asociatie de proprietari,pensionar fratila mihaela fratila mihaela Am primit o Decizie de impunere a CASS, pe perioada2010-2012 . In martie 2011, As.de proprietari a solicitat relatii la CASS , privind obligatiile de plata. ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei pentru asigurari de sanatate retroactiv ivanov cristina ivanov cristina Buna seara Intrebarile sunt pentru un PFA Legea privind plata CAS (contributia pentru asigurarea de sanatate) a fost data in anul 2009, acum ei imi trimit ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa 2011 ionut c ionut c Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce contributii trebuie sa plateasca un PFA: sanatate, impozit, pensie, somaj si procentele la fiecare, pentru anul 2011. Va ... (vezi toată discuția)