avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cine trebuie sa depuna actele pentru ajutorul de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cine trebuie sa depuna actele pentru ajutorul de caldura?

atata timp cat ajutorul de caldura este acordat persoanelor si nu asociatiilor de proprietari, va rog sa imi spune-ti de ce trebuie sa mearga administratorul cu tabel nominal sa le depuna .
Cel mai recent răspuns: ContSters227572 , utilizator 16:59, 8 Noiembrie 2011
Pentru a grabi si a ordona putin sistemul de predare. Este mult mai rapid si eficient ca proprietarii sa mearga la administratia blocului si ea sa duca toate formularele odata. Puteti merge si singur, nu este obligatoriu sa le duceti la administratia blocului.
Nu "trebuie". Dupa mine, e oarecum un favor facut de administrator celui ce solicita ajutor.
Modalitatea de reprezentare a asociatiei de proprietari prin administrator/presedinte pentru solutionarea ocumentatiei necesare acordarii ajutoarelor pentru caldura ,are drept justificare interesul logic ca problema sa fie solutionata de o singura persoana,
care sa stapaneasca procedura ,intr-un timp cat mai scurt
Realizati eficienta solutionarii a 50 de cereri din partea unei asociatii de proprietari printr-o singura persoana,in raport de solutionarea individuala a 50 de beneficiari
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2011
ynocentta, utilizator
OUG nr. 70/2011:

Art. 16. - Familiile si persoanele singure care indeplinesc conditiile prevazute la art. 8, 9 si 11 alin. (1) depun, individual, prin asociatiile de proprietari/locatari sau prin furnizorii de energie termica, cererile si declaratiile pe propria raspundere la primaria comunei, orasului, municipiului ori, dupa caz, a sectorului municipiului Bucuresti in a carei raza teritoriala se afla locuinta de domiciliu sau de resedinta, pana la data de 15 octombrie a fiecarui an.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restantele catre asociatie si ajutorul de incalzire silviu35 silviu35 DACA ai datorie la ASOCIATIE ti se aproba ajutorul de caldura. ADMINISTRATORA mia spus ca nu mi se aproba dar eu mam certat cu ea atunci ce fac duc dosarul la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu pe ce baza administratorul blocului ... Stelus22 Stelus22 Buna ziua, as dori sa stiu pe ce baza administratorul blocului sau presedintele asociatiei de prorietari poate opri sau amana furnizarea agentului termic ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre ajutorul oferit de primarie unui membru al asociatiei de proprietari dolosiv dolosiv in ce consta ajutorul si/sau sprijinul ( dat de unui membru/sau mai multi , dintr-o asociatie de proprietari ) serviciului din primariile ... (vezi toată discuția)