avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare societate comerciala in lispa asociatilor sau ...
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare societate comerciala in lispa asociatilor sau a administratorului

Buna ziua,as dori o lamurire in acest caz.
S-a procedat la evacuarea silite a unei societati ( obtinuta cu ordin judecatoresc) in lipsa administratorului sau a vreunui reprezentant. In cauza usa a fost schimbata. Ce se intampla cu bunurile si documentele care au fost gasite in sediu? Cui se poate adresa administratorul pentru recuperarea acestora? Daca proprietarul refuza sa i le dea pana la plata datoriilor , este legal?
Cel mai recent răspuns: onutza10v , utilizator 01:54, 10 Noiembrie 2011
Banuiesc ca s-a intocmit un proces verbal de catre executorul judecatoresc prin care bunurile au ramas in custodia creditorului dvs.Solicitati-le acestuia.Oricum documentele este obligat sa vi le remita.
Multumesc pentru rapiditatea cu care mi-ati raspuns! Asa m-am gandit si eu.., ca nu are drept sa detina in vreun fel documentele societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita directa mvio79 mvio79 buna seara, am si eu o intrebare sau mai degraba nevoia de o lamurire : printr-o hotarare judecatoreasca irevocabila data intr-o cerere - ordonanta ... (vezi toată discuția)
Custode al bunurilor rezultate din executarea silita CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENÞÃ SÃVOIU IULIAN CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENÞÃ SÃVOIU IULIAN Buna ziua, As avea o rugaminte la Dvs. intrucat am incercat mai multe pareri din partea unor executori sau avocati si parerile sunt impartite. Speta: in ... (vezi toată discuția)
Executare silita in lipsa noastra de acasa ! usa sparta si bunuri luate fara niciun act de instiintare diananica diananica Buna ziua, Ma confrunt cu o problema de cativa ani care din cate observ a cam degenerat. O executare care a plecat de la o masina, si s-a ajuns in cei 8 ani ... (vezi toată discuția)