avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum se procedeaza?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum se procedeaza?

Am inteles de la cineva ca daca detin o fima si sufar o condamnare definitiva pe legea 31 si implicit nu voi mai putea fi administrator pot imputernici pe altcineva sa se ocupe.

Cum se procedeaza? Cesionez firma cu totul sau fac o imputernicire ca cea de la notar si persoana aia se ocupa de firma, dar eu raman proprietara ei?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 22:34, 8 Noiembrie 2011
Nu puteti da procura, intrucat prin procura se actioneaza in numele dvs. Trebuie sa numiti alt administratorsi sa-l inregistrati la Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza sau ce se intampla? jjam jjam Buna ziua. Daca detin o societate comerciala si sufar o condamnare care conform legii 31 imi interzice sa mai fiu administrator, condamnare care nu are ... (vezi toată discuția)
Drepturi din concubinaj raluka raluka Eu cu prietenul meu am infiintat impreuna 2 firme;una e trecuta pe numele lui(firma de decoratiuni nunti care are datorii la stat de 56 de milioane lei, cu ... (vezi toată discuția)
Imputernicire hambra hambra Sunt asociat unic si administratorul unei societati comerciale. In luna martie trebuie sa plec din tara 6 luni. intrebari: - pot imputernici pe cineva sa ... (vezi toată discuția)