avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se procedeaza sau ce se intampla?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se procedeaza sau ce se intampla?

Buna ziua. Daca detin o societate comerciala si sufar o condamnare care conform legii 31 imi interzice sa mai fiu administrator, condamnare care nu are legatura cu activitatea fimei, ce se intampla? Mentionez ca in hotarare nu se face o astfel de referire. Intamplator am aflat despre legea 31

Sunt obligat sa stiu eu ca exista legea 31? Ma anunta cei de la registrul comertului ca trebuie sa cesionez firma? Daca nu ma anunta nimeni si continui sa fiu adiministrator si ma afla ce se intampla? Asadar care este procedura?

In afara de cesiune mai exista vreo metoda prin care sa respect legea 31?

Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
jjam, utilizator
Cel mai recent răspuns: jjam , utilizator 12:09, 25 Noiembrie 2011
Buna ziua
Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu o parere va rog?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare parti sociale francumihaela francumihaela buna ziua!O societate comerciala nou infiintata cu doi asociati si adiministratori in acelasi timp. Cei doi lucreaza in spatiul UE. A treia persoana este ... (vezi toată discuția)
Vand firma cu datorii sandralungu sandralungu Buna ziua, am o firma cu o datorie de 20.000 lei la stat la care sunt asociat unic. Am incercat sa o cesionez cuiva dar dosarul a fost blocat deoarece am ... (vezi toată discuția)
Asociat unic mateirc mateirc Buna ziua, Detin calitatea de asociat unic in societatea A si pana recent calitatea de asociat in societatea B. In urma cesiunii partilor sociale catre mine ... (vezi toată discuția)