avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune fizica, Agresor necunoscut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune fizica, Agresor necunoscut

Cu o ora in urma un prieten a fost agresat, impreuna cu un alt baiat, de 2 persoane de aproximativ 20 de ani. Precizez ca ei sunt minori iar 2 fete au fost martore la cele intamplate. intrebarea mea este: Ce trebuie sa faca in aceasta situatie? Ei au mai multe lovituri, vanatai, iar unul din ei a fost aruncat in fata masinii, totusi nu s-a intamplat nimic tragic. Trebuie sa mearga la spital? Se rezolva ceva daca nu cunoaste decat o descriere a atacatorului si locul unde s-a intamplat totul? Sper ca exprimarea si gramatica e buna sunt destul de grabit si as dori un raspuns cat mai rapid. Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 22:36, 8 Noiembrie 2011
Chiar daca autorii sunt neidentificati, poate fi primita o plangere penala, la politie sau parchet, insotita de certificat medico-legal.Dimineata sa mearga la cabinetul de medicina legala .
Organele de cercetare penala vor efectua acte de cercetare.
Sa merga la Politie si sa faca plangere ,apoi la Spital .Chiar daca agresorii sunt necunoscuti vor fi gasiti cu siguranta.Daca sunt minori vor fi insotiti la Politie de unul din parintii lor.Daca au lovituri se pot adresa medicului legist pentru a li se elibera un certificat medico-legal.
Va multumesc pentru ajutor. Acum totul depinde de ei.
Sunt de acord cu legally, insa chestia cu "vor fi găsiți cu siguranță" este foarte relativa...insa de vreme ce oricum au luat bătaie merita încercat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul medico-legal, zile de ingrijiri medicale goghi goghi Buna ziua! Ajutati-ma va rog la urmatoarea problema. Am fost batut pe strada de catre un sofer care circula pe trotuar si m-a atins pe picior cu masina, ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica IRelu IRelu Buna ziua! As dorii sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Pe data de 2 mai 2010 pe la ora 03:15, intorcandu-ma acasa de la prietena mea, am fost ... (vezi toată discuția)
Dovada violenta domestica victoriavic victoriavic Buna ziua! As vrea sa stiu cum pot proceda in situatia in care am fost batuta de concubinul meu pentru a avea ceva la mana impotriva lui? Am cateva vanatai, ... (vezi toată discuția)