Doresc sa va relatez un fapt incredibil!
Sotul meu este director la o firma cu f.multi angajati. In urma unor neintelegeri cu patronul, acesta din urma a sarit la bataie lovindu-l de mai multe ori. In acest moment sotul meu se afla internat la Psihiatrie suferind o cadere psihica.
Am facut o plangere la politie. Mentionez ca desi exista martori, acestia nu se implica de frica pierderii locului de munca sau a bataii. Patronul are mai multe procese pe rol din cauza bataii unor angajati.
ce trebuie sa fac eu acum? Sa-l dau in judecata?
Sotul meu cand se va reface nu vrea sa mai mearga inapoi la locul de munca. Care este calea de a pleca legal de la locul de munca?
Cu multe multumiri!
cu biletul de iesire din spital mergeti la medico legal dupa care faceti plangere la politie
Lovirea sau alte violenţe-aici se incadreaza fapta deocamdata
daca nu vrea sa se mai intoarca si pe buna dreptate, sa scrie demisia si sa o trimita prin posta cu confirmare de primire sau/si cu valoare declarata . confirmarea o pastrati pt cazul unui litigiu.
inteleg ca este internat la psihiatrie. ar fi trebuit sa aveti si o constatare ale urmelor loviturilor. oricum, vorba lui mars0212, martorii chiar daca nu vor nu vor putea face totusi declaratii mincinoase iar cei care ancheteaza stiu sa puna intrebarile in asa fel incat cel putin unul sa spuna corect.
somaj primea doar daca il disponibiliza firma, in urma dificultatilor economice sau reorganizarii. asa stiu eu
multa bafta