avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caz penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caz penal?

Doresc sa va relatez un fapt incredibil!
Sotul meu este director la o firma cu f.multi angajati. In urma unor neintelegeri cu patronul, acesta din urma a sarit la bataie lovindu-l de mai multe ori. In acest moment sotul meu se afla internat la Psihiatrie suferind o cadere psihica.
Am facut o plangere la politie. Mentionez ca desi exista martori, acestia nu se implica de frica pierderii locului de munca sau a bataii. Patronul are mai multe procese pe rol din cauza bataii unor angajati.
ce trebuie sa fac eu acum? Sa-l dau in judecata?
Sotul meu cand se va reface nu vrea sa mai mearga inapoi la locul de munca. Care este calea de a pleca legal de la locul de munca?
Cu multe multumiri!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 18:06, 11 Noiembrie 2006
Daca vreti cu adevarat sa continuati procesul indiferent ce ar fi chemati in judecata ca martori colegii de munca care au fost prezenti.
Vor fi avertizati de ceea ce inseamna marturie mincinoasa.
In plus cred ca si ei ar trebui sa lase la o parte teama si sa se implice ca oricand pot deveni victime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am nevoie de un sfat... fosta sotie a actualului ... mariabc mariabc Buna seara, Am nevoie de un sfat... Fosta sotie a actualului sot, impreuna cu mama dansei, ma terorizeaza de mai bine de 2 ani... Am ajuns la capatul ... (vezi toată discuția)
Bataie - actionare in instanta dodo_tk dodo_tk Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost \"implicat\" intr-o bataie cu un vecin. Mai precis am primit un pumn in gura. De fata 2 martori: sotia paratului si ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal didi98 didi98 buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca in urma batailor primite din partea sotului am solicitat eliberarea certificatului medico-legal,cum poate fi acesta ... (vezi toată discuția)