avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caz penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caz penal?

Doresc sa va relatez un fapt incredibil!
Sotul meu este director la o firma cu f.multi angajati. In urma unor neintelegeri cu patronul, acesta din urma a sarit la bataie lovindu-l de mai multe ori. In acest moment sotul meu se afla internat la Psihiatrie suferind o cadere psihica.
Am facut o plangere la politie. Mentionez ca desi exista martori, acestia nu se implica de frica pierderii locului de munca sau a bataii. Patronul are mai multe procese pe rol din cauza bataii unor angajati.
ce trebuie sa fac eu acum? Sa-l dau in judecata?
Sotul meu cand se va reface nu vrea sa mai mearga inapoi la locul de munca. Care este calea de a pleca legal de la locul de munca?
Cu multe multumiri!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 18:06, 11 Noiembrie 2006
plangere la politie a apucat sa faca sotul meu imediat dupa incident, inainte de a intra in spital
Ca si tine banuiesc intentiile lor, deci e bine sau nu sa accept intrevederea?
plangere la politie a apucat sa faca sotul meu imediat dupa incident, inainte de a intra in spital
Ca si tine banuiesc intentiile lor, deci e bine sau nu sa accept intrevederea?
Nu conteaza daca a facut, poate sa o retraga, deci ei mai au o speranta.
Din pacate nu va pot da un sfat in ceea ce priveste a doua intrebare, nu stiu datele concrete ale problemei.
O sa va recomand ceva destul de des intalnit pe acest forum. Cautati sfatul unui avocat, stati de vorba cu el fata in fata, povestiti-i tot ce s-a intamplat si eventual cereti ca intrevederea sa aiba loc de fata cu avocatul dumneavoastra daca se poate. Asta este cea mai buna solutie.
Nu conteaza daca a facut, poate sa o retraga, deci ei mai au o speranta.
Din pacate nu va pot da un sfat in ceea ce priveste a doua intrebare, nu stiu datele concrete ale problemei.
O sa va recomand ceva destul de des intalnit pe acest forum. Cautati sfatul unui avocat, stati de vorba cu el fata in fata, povestiti-i tot ce s-a intamplat si eventual cereti ca intrevederea sa aiba loc de fata cu avocatul dumneavoastra daca se poate.
Va urez insanatosire grabnica pentru sotul dumneavoastra
Am facut exact cum a zis mars0212
Intalnirea va avea loc intre avocati.
Multumesc ca existati!

Alte discuții în legătură

Buna seara, am nevoie de un sfat... fosta sotie a actualului ... mariabc mariabc Buna seara, Am nevoie de un sfat... Fosta sotie a actualului sot, impreuna cu mama dansei, ma terorizeaza de mai bine de 2 ani... Am ajuns la capatul ... (vezi toată discuția)
Bataie - actionare in instanta dodo_tk dodo_tk Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost \"implicat\" intr-o bataie cu un vecin. Mai precis am primit un pumn in gura. De fata 2 martori: sotia paratului si ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal didi98 didi98 buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca in urma batailor primite din partea sotului am solicitat eliberarea certificatului medico-legal,cum poate fi acesta ... (vezi toată discuția)